papakiteliatziar

Σαγανάκι

Το σαγανάκι είναι ένας πολύ γρήγορος κι εύκολος μεζές. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι το τυρί, λάδι για τηγάνισμα και αλεύρι. Βρέχετε το τυρί με νερό έτσι ώστε να μπορεί να κολλήσει το αλεύρι πάνω του και μετά το αλευρώνετε. Αφήνετε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και μετά τηγανίζετε μέχρι να ροδίσει, δηλαδή 2-3 λεπτά περίπου. Voila, το σαγανάκι σας είναι έτοιμο! Καλή όρεξη!

Το τυρί πρέπει να είναι ένα τυρί που να λειώνει αλλά να είναι και λίγο σκληρό, όπως το κασέρι. Θα το κόψετε σε φέτες, όχι πολύ λεπτές όπως του τοστ, πιο χοντρές.

by Μαίρη